Verdens sentrum ligger på venstresida

Røde kreasjoner og andre ting som kommer ut av verdens sentrum

WOW!!! En post!

Posted by Sigurd den januar 25, 2008

Ja, jeg har ikke oppdatert en eneste gang i januar. Presset ble for stort. Når man tar det lange steget fra Berkeley til Tromsø. (Ganske mange steg når jeg tenker på det), bør man jo skrive om alt man føler når man kommer tilbake til venner, familie og trygge opplevelser, man bør oppsummere et halvt år i USA, man bør fortelle om jula, om å begynne å studere historie igjen osv.

Men det gidder jeg altså ikke. Så, her er en kort oppsummering, så skal jeg begynne å blogge om det jeg føler for igjen. «No pressure», liksom.

  • Jeg reiste fra Berkeley i 12-tiden den 21. desember, landet i Tromsø i 18-tiden 22.desember, og har ikke hatt døgnrytme siden. Jeg mistet iPoden på toppen av det hele.
  • Jeg har blitt onkel til en liten tass som enda ikke har fått navn. Intill videre kaller jeg og broderen han for Conan, i mangel på noe bedre.
  • Jeg har flyttet inn med en gjeng fra Driv pluss noen til. Vi er 7 stykker, og det trådløse internettet funker ikke… Urk.
  • Jeg har hatt mitt første Miljø, Energi og Transport-komite-møte, og har allerede opplevd å bli usaklig banket ned av «min kjære» barndomsvenn fra Venstre som leder komiteen.
  • Jeg er med på å arrangere studiesirkel for unge Rødt-folk i Tromsø om boka «Sosialisme skapes ikke i himmelen». Første møte onsdag 6. februar. Kom! Kom!
  • Jeg er så smått begynt å studere igjen. 50 studiepoeng er jeg påmeldt i: Bacheloroppgave om «Renessanse, Handel, Teknologi og Italia». Russland og Arktis. Den Samiske Nasjon. Den Kalde Krigen. og Sammenlignende Europeisk Politikk.
  • Jeg har begynt å jobbe som frivillig bartender på Studenthuset Driv igjen. Samme gamle fulle gjengen, og jeg gleder meg vilt til første frivilligfest på søndag. «Driv-piene» er som vanlig de vakreste i byen.
  • Nyttårsaften ble feiret på toppen av en tidligere fabrikk, og vi ble alle fjortiser og lekte «Nøtt eller Sannhet» utpå natta.
  • Første kommunestyremøte er den 30. januar.

Det er godt å være tilbake.
Aurora og “Conan”

Aurora og «Conan»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

«
 
%d bloggere like this: