Verdens sentrum ligger på venstresida

Røde kreasjoner og andre ting som kommer ut av verdens sentrum

The BAGO-trip

Posted by Sigurd den oktober 22, 2007

Midt i eksamenstida hadde PIKE planlagt å dra til Los Angeles. Hva gjør Sigurd? Han går til professor og spør om han får noen dager ekstra på å skrive eksamen så han får oppleve Sør-California en helg. (Les: Dra på fyllafest)

Inne i campingbilen

Det gikk bare bra. Professoren var helt for at jeg skulle få se litt mer av Junaiten. Jeg pakket sekken; tannbørste, bokser og t-skjorte, og heiv meg inn i en av tre campingbiler som skulle kjøre sørover i 6 timer for å nå the City of Angels.  


Dusjkabinettet ble fylt til randen av kasser med ølbokser, sororityjentene slengte seg ned på senga for å drikke og fnise, mens Gutta (med stor G) satt i hovedrommet og dampet marijuana og tyllet nedpå øl og Jack Daniels. Pledge-ene (slavene) byttet på å kjøre, og holdt seg edrue. Jeg var den eneste som ikke røyket, skal skrive litt om gruppepress ved en senere anledning…

USA kan også være fint

Dette, som blir kalt en Bago-trip (Bago er navnet på campingbil-utleiefirmaet) arrangeres hvert år i forbindelse med Cal Bears footballkamp med UCLA Bruins. De fleste fraternityene reiser nedover. Så i prinsippet skal kampen være i sentrum. Men så tapte vi da. Det skal jo ikke skje. Bears har rast ned på rankingene etter 3 tap på rad, og har nå ingen sjanse til å nå noen av finalene.

Firefelts motorvei

Jeg fikk ikke vært noe turist, men jeg fikk ett visst inntrykk av hvor stort Los Angeles er. Det tok 50 minutter å kjøre fra campus til fotballbanen… Når man kjører på motorveien i høy hastighet, og ser by rundt deg så lenge, skjønner man at det ikke kan sammenlignes med noe man ser i Skandinavia…

Så var det festen da. Vi parkerte i nærheten av PIKEs lokale «kapittel» ved UCLA, og brukte de som base for å finne flere fester på fredagen og lørdagen. Jeg går jo aldri helt over styrbord når det gjelder drikkinga, så jeg og to av pledgene tok på oss å samle troppene i 3-tida, etter at vi hadde ristet på rumpa på to-tre lokale fester på fredagen. Festene hadde visst tatt litt av, for vi brukte 2 timer på å finne ut hvor alle var. Fyllahistorier inkluderer:

  • To som måtte rømme fra politiet fordi de endt i slåsskamp, de lå i en time i en busk og gjemte seg fra blålysene.
  • En fikk en glassflaske slått over panna av en tidligere bestevenn i et sjalusidrama over «en eller annen asiat» som han oppsummerte det selv. Han nektet å dra på legevakta, og holdt papir mot panna i to timer før det sluttet å blø.
  • En av de som «fikk seg noe», fant vi uten bukse på, og vi fant den heller aldri igjen.

Jaja, good times.

Noen var mer fyllasyk enn andre

På vei opp igjen så vi litt av skogbrannen som herjet på den tiden. Men det som opptok oss mest var en Nintendo 64 vi rigget opp i campingbilen, og 6 timer med konstant Mario Kart og Smash Bros-kamper…

Ikke skyer. Dette er røyk fra nabodalen

PS. Det er ingen branner så langt nord som jeg er… Så ikke bekymre dere der hjemme.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: