Verdens sentrum ligger på venstresida

Røde kreasjoner og andre ting som kommer ut av verdens sentrum

GO CAL BEARS!

Posted by Sigurd den september 29, 2007

Det er 24 sekunder igjen av kampen. Oregon State har ballen på 15 yards-linja i sin hjemmekamp mot California Golden Bears. 59,273 tilskuere er ny rekord. Det er femte kamp i College Football-ligaen, begge lagene er ubeseiret i år og er rangert 6 (Bears) og 14 (Oregon State) i USA gjennom College-fotballens nasjonale rankingsystem, og er også i samme lokale serie (Pacific 10). Oregon State trenger en touchdown for å komme likt eller vinne mot Berkeleys menn. (Det kommer an på om de prøver å få to eller ett poeng på det påfølgende field-goal forsøket.)
Quarterbacken tar ballen finter en pasning diagonalt mot høyre, snur seg og hiver den rett ned til en reciever. Han springer mot hjørnet av målområdet – det ser ut som det blir touchdown!
Men med en og en halv yard igjen kommer en Bears-forsvarer flyvende gjennom lufta og knuser recieveren over linja. – MEN det som skjer er at recieveren «fumbler» (mister) ballen og den faller på streken mellom målområdet og utenfor banen.
Bears-supportere jubler, Oregon-supportere roper – for hvis ballen var «fumblet» innenfor målområdet er det Bears sin ball, men hvis den var utenfor er det Oregon sin ball fra 1 yard unna touchdown med 15 sekunder igjen. (Nok til to forsøk og garantert touchdown.)
Videodømming må til og på TV-en går reprisen om og om igjen fra 4-5 vinkler. Noen jubler, andre tviler. Så kommer resultatet. Hoveddommeren skrur på mikrofonen og sier noe sånt som » The ruling stands! California Bears’ Ball from the 20 yards line! First and ten!»
Cal Bears har vunnet!

Jeg har sittet på International House og studert, men den siste perioden var så spennende at jeg forlot plassen min for å hoppe opp og ned med de andre fanatiske supporterne forran TV-en. Siden to av lagene som var forran «oss» på rankingen har tapt denne helga vil vi sannsynligvis være 4-rangert nasjonalt på mandag.
Selv om fotball alltid vil være min TV-sport nummer en, begynner amerikansk fotball å ta opp kampen med skiskyting om andreplassen. Flere mål, hardere taklinger og mye taktikk trekker opp, men selvfølgelig, som alle amerikanske TV-sporter, det er reklamepause hvert femte minutt… Jeg tror det er DEN VIKTIGSTE grunnen til at fotball aldri vil slå igjennom som TV-sport her borte. TV-selskapene vil tape reklameinntekter…
Men akkurat nå er jeg for ekstatisk for å irritere meg for mye over det. Go quarterback Nate Longshore, go wide reciever Robert Jordan! (ja, han heter faktisk det…), Go wide reciever DeSean Jackson!, GO CAL BEARS!!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: