Verdens sentrum ligger på venstresida

Røde kreasjoner og andre ting som kommer ut av verdens sentrum

Back in Blogg

Posted by Sigurd den februar 20, 2007

Jula varer visstnok helt til påske, men siden jeg startet juleferien min fra blogging litt tidlig, får jeg vel avslutte den litt før jula tar helt slutt…

Mye har skjedd, mye skjer og mye skal skje. Men jeg klarer vel ikke å oppsummere 3 måneder på ett innlegg.
Nå for tiden prøver jeg å kombinere 50 studiepoeng, nestledervervet i Mellombar og frivilligdriften på Driv, styremedlemsskapet i Tromsø RV, Studentstyrevervet og diverse annet ansvar med å se gjennom de siste to sesongene av The West Wing, første sesong av Studio 60, Ogre Battle 64 på emulator og Europa Universalis 3. Med andre ord er ting som normalt.
Jeg er en smule mer singel enn det jeg var i desember, og jeg får ikke spilt så mye brett- og rollespill som jeg ønsker, men alt i alt er det godt å være meg.

Men nok om meg: Nå er det på tide med litt reklame:


Rød Valgallianse inviterer til åpen
NORDOMRÅDEKONFERANSE

Lørdag 24. februar kl 12.00 – 16.00
3. etg Studenthuset DRIV

Tema:
Olje & gass – Nasjonal rikdom og global krigstrussel
Innleder: Jon Børge Hansen

Arktis smelter! – Om klimaets ville utvikling.
Innleder Frode Bygdnes

OL 2018 – mer enn spektakulære TV-bilder.
Fortjener Tromsø dette?
Innleder: Jens Ingvald Olsen

Alle er hjertelig velkommen!
————————————-

For å fortsette på det røde sporet.
Nå er det mindre enn en måned til det skal avholdes stiftelseslandsmøte for DNPPVASVOAP (Det Nye Partiet På Venstresida Av Sosialistisk Venstreparti Og ArbeiderPartiet.)
Det program og vedtekter er spikret og klart og avventer avstemning, men en siste omdiskutert sak står igjen. Hva skal barnet hete.
Egentlig er det en fillesak. Om det nye partiet heter Torsteins Parti for Oppjustering av Skatter og Avgifter, eller Rådet(marxistleninistene-revolusjonære-proletarbevegelsen) har liten betydning såfremt vi ikke klarer å føre en god politikk. Og det er jeg faktisk sikker på at vi klarer!!! Ingen blir å forlate partiet på grunn av navnet.
…men så var det det navnet da. RV Tromsø har fra starten av sagt at «Rød Valg» er det beste alternativet, og jeg personlig er helt oppgitt over at flere promoterer «Solidaritet».
«Solidaritet» er tamt, og vi er mye mer slagkraftig enn et slikt navn. Solidaritet til hva da? Her i Tromsø assosieres navnet med et konservativt pensjonistparti som stilte til lokalvalg for noen år tilbake, for andre assosierer man til den kristenkonservative fagforeningen som brøt ned kommuniststyret i Polen – bare for å sette pavemakta øverst i makthierarkiet igjen.

Ta et Rødt Valg! Vi blir mer enn en Valgallianse, og å ta et valg gjør du ikke bare ved å stikke en lapp i en urne annen hvert år. Du tar et Rødt Valg ved å jobbe hver dag mot kvinneundertrykking, imperialisme, krig, forurensing, rasisme, byråkrati, pampestyre, korrupsjon og det økonomiske systemet kapitalisme. Du tar et Rødt Valg ved å jobbe for rimelige boliger til alle, likestilling, styrking av arbeideres rettigheter, kollektivtrafikk og ja, Sosialisme.
RV er dessuten en forkortelse som vekker positive assosiasjoner hos mange. Å skifte forkortelse er et steg tilbake flere tiår.

Jeg gleder meg til å drive politikk under det nye partiet, dessverre blir det grunnet skole og et halvt år i USA sannsynligvis ikke før om et år at jeg blir å ta i et skikkelig tak. Men da skal pampeveldet i Tromsø skjelve.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: